Ref: 225-m   

Pis en venda in Torremolinos, 447.300 €

Descripció



Balcó de Montemar, és un exclusiu residencial pensat per gaudir del privilegiat clima de Màlaga.

38 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris totes amb àmplies terrasses que transmeten una exquisida sensació d'espai i llibertat. Àtics espectaculars.

Un projecte únic format per 4 edificis dotats de gran equipament i un disseny modern amb distribucions intel·ligents i vistes al mar. Una urbanització privada, amb zones comunes pensades per gaudir de la família sense necessitat de sortir de casa: piscina, jardins, parc infantil.
A més, tots els habitatges tenen garatge i traster inclòs en el preu.

Zones comunes dissenyades de manera intel·ligent (sala multiús i zona infantil) per gaudir de la família i els moments lliures sense necessitat de sortir de casa.

Una ubicació immillorable amb tot el que busques al teu abast.

A la zona residencial de Montemar ubicada a Torremolinos, habitatges amb vistes al mar, a 5 minuts caminant de la platja de la Carihuela, a 900 metres de Port Marina, amb totes les dotacions a prop, Carrefour, Lidl i Mercadona en un radi de 300 metres.

Perfectament comunicada amb l'N-340, amb àmplies zones verdes properes, com El Parc de la Bateria, i a només 2 minuts caminant de l'estació de tren de rodalies, és perfecte per moure's tant per Torremolinos com per acostar-se a Màlaga, ja que es tracta d'un tren amb força freqüència, que permet arribar a múltiples destinacions properes en uns minuts, i compta amb parada per arribar des de l'aeroport de Màlaga o des de l'estació de tren María Zambrano, en poc temps.

Balcó de Montemar, es troba a tan sols 12 quilòmetres de la capital i a uns 3 quilòmetres de l'aeroport de Màlaga – Costa del Sol, el bon accés per carretera i la rodalia esmentada fa d'aquest municipi especialment recomanable per a tot aquell que vulgui viure el sud d'Espanya.

En compliment del decret de la Junta d' Andalusia 218-2005 de l' 11 d' octubre, s' informa als clients que les despeses notarials, registrals i IVA., no estan incloses en el preu. Li recordem que com a consumidor té dret que se l'informi i lliuri la documentació informativa que correspongui, segons el cas, en base al que disposa el " Decret 218/05 d'11 d'octubre que regula el Reglament d'Informació al Consumidor en la compravenda i arrendament d'habitatges a Andalusia."


Característiques

General
  • 1ª plante
  • Ascensor
  • 3 Dormitoris
  • 2 Banys
  • Traster
  • Garatge independent

Superfícies
  • Construïda: 108 m2

Estat
  • Any de construcció: 2023

Equip
  • Piscina
  • Jardins


Preu

447.300 €

  • m2 construïda: 4.142 €

Certificat energètic

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT EN TRÀMIT

Situació
  • Vistes al mar
   Trucar
We use our own and third-party cookies for analytical and service purposes (such as displaying cartographic maps or allowing property sharing on social networks)


Més informació