Ref: 215-m   

Pis en venda in Fuengirola, 219.950 €

Descripció



Nova promoció a Los Pacos. Apartaments d' un, dos i tres dormitoris. Cuines amb electrodomèstics eficients i silenciosos. Dos edificis amb 74 habitatges en recinte tancat amb dues piscines, bonics jardins, espai workout a l'aire lliure. Inclouen dues places de garatge i traster.
Finestres amb doble envidrament i una àmplia terrassa amb boniques vistes a la muntanya o al mar.
El confort tèrmic és una de les claus per al gaudi d'un habitatge, per això s'ha tingut molt en compte l'estudi d'assolellament per aprofitar la llum solar, minimitzant l'impacte del sol de migdia.
Fusteries exteriors d'alta qualitat, l'alt grau d'aïllament tèrmic de l'envolupant de l'edifici, juntament amb el sistema de renovació controlada de l'aire, permet uns habitatges més frescos a l'estiu i més càlides a l'hivern, reduint les necessitats d'usar la climatització d'última generació instal·lada en tots els habitatges.

En compliment del decret de la Junta d' Andalusia 218-2005 de l' 11 d' octubre, s' informa als clients que les despeses notarials, registrals i IVA., no estan incloses en el preu. Li recordem que com a consumidor té dret que se l'informi i lliuri la documentació informativa que correspongui, segons el cas, en base al que disposa el " Decret 218/05 d'11 d'octubre que regula el Reglament d'Informació al Consumidor en la compravenda i arrendament d'habitatges a Andalusia."


Característiques

General
  • sota
  • 1 Dormitori
  • 1 Bany

Superfícies
  • Construïda: 84 m2

Estat
  • Any de construcció: 2023


Preu

219.950 €

  • m2 construïda: 2.618 €

Certificat energètic

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT EN TRÀMIT

   Trucar
We use our own and third-party cookies for analytical and service purposes (such as displaying cartographic maps or allowing property sharing on social networks)


Més informació